GRATIS VERZENDING EN RETOUR
LEVERING IN 2-4 WERKDAGEN
RISICOVRIJE BESTELLING

Retour & Retourenbarkrukken.nl - eenvoudig en moeiteloos retourneren

Als er eens iets niet aan je verwachtingen voldoet, maken we het retourneren eenvoudig voor je. Bij barkrukken.nl profiteer je van een eenvoudig en kosteloos retourproces. Binnen 14 dagen kun je je artikelen probleemloos terugsturen. Ons doel is om je een prettige winkelervaring te bieden, zelfs als je besluit om een retourzending te doen.

Op barkrukken.nl is ons doel dat je tevreden bent met elke aankoop. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan bieden we je een eenvoudige retourmogelijkheid aan. Je hebt volledig 14 dagen de tijd om je artikelen thuis rustig te bekijken en te beslissen of ze aan je verwachtingen voldoen. Binnen deze periode kun je ongebruikte artikelen gratis terugsturen - zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven.

De retourperiode van 14 dagen begint op de dag dat je je bestelling ontvangt. Uiteraard heb je ook na afloop van deze periode de mogelijkheid om defecte artikelen te reclameren. Bij barkrukken.nl willen we dat je online winkelervaring eenvoudig en zorgeloos is.

Een retour bij barkrukken.nl is eenvoudig ontworpen, zodat je je artikelen probleemloos kunt retourneren. Neem binnen de retourperiode contact met ons op via het contactformulier op onze website en we zullen alle benodigde retourdocumenten voor je regelen.

Je tevredenheid is voor ons belangrijk, daarom maken we het terugbetalingsproces bij barkrukken.nl snel en eenvoudig. Zodra je je artikelen hebt teruggestuurd, wordt de retourzending gecontroleerd in ons logistiek centrum. Na succesvolle controle zullen we de aankoopprijs onmiddellijk terugbetalen naar de betaalmethode die je hebt gekozen bij het bestellen. Gewoonlijk vindt de terugbetaling binnen enkele dagen plaats, zodat je niet lang op je geld hoeft te wachten. Onze klantenservice staat natuurlijk tot je beschikking voor eventuele vragen over de terugbetaling.

Bij barkrukken.nl hechten we waarde aan transparantie en willen we dat je te allen tijde op de hoogte bent van de status van je retourzending. Daarom ontvang je een melding zodra je retourzending ons logistiek centrum heeft bereikt en is gecontroleerd.

Bij barkrukken.nl streven we ernaar om het proces van retourneren en terugbetaling zo snel en transparant mogelijk te maken. Zodra je retourzending ons logistiek centrum heeft bereikt en is gecontroleerd, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Onmiddellijk daarna wordt het terug te betalen bedrag automatisch bijgeschreven op de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

Als de tracking van je verzenddienst aangeeft dat je retourzending al bij ons is aangekomen, maar je nog geen bevestiging hebt ontvangen, vragen we om wat geduld. De verwerking van je retournering gebeurt meestal binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending. In individuele gevallen kan de bevestiging en terugbetaling echter tot 14 dagen duren, omdat onze logistiek eerst de retourzending moet controleren.

Als niet het volledige bedrag is terugbetaald, kan een deel van je geretourneerde artikelen apart worden verwerkt. Je ontvangt binnenkort een aparte retourbevestiging en tegoed voor de ontbrekende artikelen.

De terugbetaling van het aankoopbedrag verloopt afhankelijk van de betaalmethode als volgt:

PayPal Achteraf Betalen: Je betaalt alleen voor de artikelen die je houdt. Het factuurbedrag wordt verminderd met de geretourneerde artikelen zodra deze bij ons zijn ontvangen en gecontroleerd. Als je al hebt betaald, schrijven we het bedrag terug naar je bankrekening.

iDEAL betaling: Het tegoed wordt teruggestort op de bankrekening die is gebruikt bij de betaling. Het kan enkele werkdagen duren voordat het tegoed op je rekening zichtbaar is.

Creditcard: Het tegoed wordt teruggestort op de belaste creditcardrekening. Je kunt de terugboeking zien op je volgende creditcardoverzicht, waarbij de datum van de terugboeking kan overeenkomen met de datum van de betaling.

PayPal: Het tegoed wordt teruggestort op je PayPal-account. Daarna kun je bij PayPal zelf bepalen of het bedrag op je PayPal-account blijft staan of wordt teruggestort naar je bankrekening.

Bij barkrukken.nl streven we naar betrouwbaarheid en de hoogste kwaliteit door ons dagelijkse engagement in kwaliteitsbeheer. Mocht je echter een gebrek aan een van onze artikelen constateren, dan kun je dit uiteraard reclameren en terugsturen.

Onze klantenservice staat tot je beschikking voor eventuele vragen of onduidelijkheden. Gebruik eenvoudig het contactformulier op onze website.